Kuhinja

Najkorisniji trik Džejmija Olivera koji ćete uvijek praktikovati

  • Извор: Super žena
  • 23.02.2022. 21:19

Prilikom prženja mesa, sigurno vam se desilo da isprskate ulje po šporetu ili, pak, da se opečete kada se pregrije i krene da prska.

Kako biste spriječili prskanje ulja, poznati kuvar Džejmi Oliver predlaže da sipate malo soli prije prženja.

So u hladnom ulju će spriječiti prskanje kada se ono zagrije, ali još jedna stvar je jako bitna - trebalo bi dobro da osušite hranu prije prženja, tako da na površini nema kapljica vode.

On, takođe, preporučuje da za prženje koristite dublji tiganj, a ako takav ne posjedujete u svom domaćinstvu, koristite šerpu.

Тагови:
  • 12:30 Народ прича (Р)

    '‘Народ прича (Р)и (Р)

  • 13:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Бар ТВ (Р)

    'Ова екипа око шанка уљепшаће сваки радни дан – 'Бар ТВ' ексклузивно на АТВ-у. Сјајна тројка Филипс, Југослав и Сладан покренуће све могуће теме – од игле до локомотиве. Придружиће им се у тој 'борби' мисли и ставова колеге и другари. За њиховим шанком у ТВ бифеу ништа неће остати недоречено. И ничега неће бити превише, осим смијеха.

  • 14:10 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    ''Серија: Авионџије (Р)