Jasan cilj banjalučkih košarkaša

OKK Borac kreće u lov na ligu BiH

  • 19.10.2018. 19:39

Banjalučka košarka godinama čeka povratak u Ligu BiH. Ove sezone riješeni su u OKK Borac da naprave korak više u odnosu na prethodnu. Bratunac je bio nepremostiva prepreka u finalu tako da će Banjalučani morati da pruže više ove godine, kako bi se vratili među najbolje klubove u BiH. Trener Dragan Mičić dobio je sedam novih igrača, neki imaju iskustvo igranja u jačim takmičenjima, tako da Borac, bar na papiru, ima tim šampionskog kova.

"Mogu da obećam energiju i veliku borbu. Imamo mladu ekipu, radili smo dobro i spremni smo za prvu utakmicu. Disciplina na terenu i van njega je karakterisala sve moje ekipe, tako će biti i u Borcu dok sam ovdje," rekao je Mičić.

Borac na startu prvenstva dočekuje Sokolac. Iako je ekipa značajno izmijenjena, kapiten je ostao isti. Srđan Ločar će i ove sezone diktirati igru kluba, a poručuje da su njegovi saigrači spremni na sve izazove. 

"Raspitivali smo se o drugim ekipama, vidjeli smo šta su uradili tokom ljeta. Naš cilj je jasan, a to je borba za vrh. Želimo titulu i povratak u Ligu BiH," rekao je Lončar.

Borac je predstavio nove dresove koje bi mogao da obuče i bivši evroligaš Marko Šćekić. On je registrovan za takmičenje i ukoliko bude fizički spreman, nastupaće za banjalučki klub. Borac i Sokolac igraju u nedjelju u 20 časova i 30 minuta.

  • 12:10 Гола наука, документарни програм (Р)

    '' Гола наука, документарни програм (Р)

  • 13:00 Серија: Слатке муке (Р) (12+)

    Серија: Слатке муке (Р) (12+)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Ћирилица (Р)

    'Кроз узбудљив, динамичан и непредвидив разговор са различитом палетом гостију - од стручњака и реномираних теоретичара, политичара и функционера, умјетника до естрадних личности открива информације које не објављују ни најскандалознији таблоиди.

  • 16:00 Бизнис клуб (Р)

    ' Бизнис клуб (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.