Саопштење

ФК Будућност упозорио Градску управу: Нећете нам узети оно што је наше, уплатите обећаних 100.000 КМ

  • Извор: АТВ
  • 21.10.2024. 16:14

Фудбалски клуб Будућност из Шарговца упозорава Градску управу Бања Лука да не износи пријетње о исељавању из просторија клуба, тачније балона у којем тренирају наша дјеца, саопштено је из овог клуба.

У саопштењу се наводи да је ФК Будућност као Клуб сопственим средствима изградио и одржавао свлачионице које се налазе сада у балону, као и сам балон одржавао дуги низ година.

"Подсјећамо да је простор на којем се налази спортски балон власништво градске имовине коју ФК Будућност користи од 1972. године, а имовином управља Скупштина града, а не градоначелник или менаџер Бојан Кресојевић, који покушава преузети контролу над клубском имовином и клубом. Нећете нам узети оно што је наше. Уплатите одобрених и обећаних 100.000 КМ, која су усвојена у буџету града, како бисмо побољшали услове за тренирање наших стотину малишана. Не дозволите да пријетње замијене одговорно управљање и подршку спортским клубовима", стоји у саопштењу управе ФК Будућност.

Клуб је даље поручио да су свлачионице и канцеларије клуба изграђене искључиво захваљујући финансирању и подршци клуба и његових пријатеља, те да није никада укњижен као власништво Града, што додатно потврђује да се покушава извршити неоснована присвајања.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: