Убацили у пету и кренули ђоном

Отворени ''рат'' опозиционара: Прозивке, препуцавања, пријетње и оптужбе!

  • Извор: АТВ
  • 20.09.2024. 19:18

Станивуковић, Дринић, Тривић, Вукановић и још понеки небитнији лик од њих, прозивају се, препуцавају, пријете и међусобно оптужују мјесецима, а сада су, изгледа, убацили у пету и кренули ђоном, ваљда због предизборне кампање.

Не зна се ко више бриљира, мада, по слободној процјени, предност би данас дали Јелени Тривић која, и двије године након срамотног славља на улицама Бањалуке, опет говори како је онда побједила. Али, тај проблем сада по страни, јер су јој битнији некадашњи другари, тренутно, највећи непријатељи. 

Тривићка не бира ријечи за Станивуковића: За 100 метара асфалта траже исто толико гласова

Тривићка не бира ријечи за Станивуковића: За 100 метара асфалта траже исто толико гласова

За своје бивше страначке колеге каже да за 100 метара асфалта траже исто толико гласова. Прозива Станивуковића да бетонира паркове и прави нефункционалне кружне токове, а сви се они, тврди Тривићка, финансијски уграђују у те послове. С друге стране, ови које она прозива око финансија такође питају њу за финансије - одакле паре да се са професорском платом плаћа партија, кампања и пословни простори за странку? 

"Да ја сада одговарам контра питањем, ко финансира вашу кампању да не можете да окренете главу, а да не видите ове билборде гдје су они као дигли главе, вире они изван цилиндра билборда. На тему финансирања наше политичке организације сам дала све могуће одговоре упутила на све званичне адресе и немам потребу да се правдам, а поготову не Небојши Дринићу", каже Јелена Тривић, предсједник Народног фронта. 

Особе са криминалном прошлошћу главне узданице Драшка Станивуковића

Особе са криминалном прошлошћу главне узданице Драшка Станивуковића

За Дринићеву политику каже да је рекетирање. А он одговара - Јелена Тривић је дошла до тога да лијепи плакате. И још поручује-

"Од уласка у Народну скупштину Републике Српске путем компензационе листе, гдје је остварила пораз по личним гласовима, преко другог пораза на републичком изборима, “Переца” брзином свјетлости иде у трећи пораз и тиме напокон стиже до своје идеалне улоге у изборном процесу", рекао је Дринић.

Тривићева дрветом ''туче'' Драшка, али и лешинари над угашеним и санкционисаним компанијама

Тривићева дрветом ''туче'' Драшка, али и лешинари над угашеним и санкционисаним компанијама

Тешко је повјеровати да су ово двоје некада радили заједно и имали исти циљ. Мада, сада је потпуно јасно да их је само лични интерес држао на окупу, а о томе смо небројено пута писали и док су сви они били заједно. Сада су Дринић и Станивуковић заједно, а подсјећамо да постоје сазнања како планирају да преузму странку и ријеше се Бранислава Бореновића и Игора Црнатка. Треба ријешити и збрисати са политичке сцене Станивуковића, то је раније поручио Небојша Вукановић и додао да се неће смирити док то не уради. 

АТВ ексклузивно: Доказ да Драшко Станивуковић обмањује младе брачне парове и самохране родитеље

АТВ ексклузивно: Доказ да Драшко Станивуковић обмањује младе брачне парове и самохране родитеље

"Ја им од срца желим сву срећу и све најбоље у животу. Нека се такмиче по програму и нека говоре шта мисле да требају", каже Драшко Станивуковић, градоначелник Бањалуке.

Јасно је шта једни од другима мисле и више нема дилеме да је ово отворени рат опозиционара. Чак су дошли до тога да једни друге називају психопатама. Ваљда они најбоље знају једни друге, пошто су дуго радили и много времена проводили заједно. Из тог периода и подсјетник на особу са почетка ове приче која у својој глави и даље врти суманути филм из кога је једна од најпознатијих сцена:

"АЛИ ЈА САМ ОЧЕКИВАЛА ДА САМ ПОБИЈЕДИЛА"

Пратите нас и путем Вибера