Љубо Нинковић

''Повлачење Анчића и Мирошљевић Шестић потврђује оно што ми причамо годинама''

  • Извор: АТВ
  • 28.09.2024. 19:33

Предсједник Скупштине града Бањалука Љубо Нинковић рекао је гостујући у нашим Централним вијестима да повлачење два ПДП-ова кандидата, Љубише Анчића и Наташе Мирошљевић Шестић, из кампање само потврђује оно што су они причали уназад двије године.

"А то је да је Драшко Станивуковић све поредио себи, све па и сам градски буџет и комплетну Градску управу подредио је себи, Небојши Дринићу и неколицини људи око њих. У потпуности су злоупотријебили свој положај, ресурсе како би угодили себи и тим људима око себе“, рекао је Нинковић.

Како каже, сада видимо да су и њихови пријатељи, људи који су пристали да иду на листу, након неког времена схватили су да заиста неће моћи да испоштују све оно што обећавају грађанима а схватили су, каже, очигледно и какав је Драшко Станивуковић.

"Оно што ме највише брине, а што су и они потврдили, јесте то да долази до уништавања доказа а то ми, у повјерењу, уназад неколико мјесеци говоре и одређени радници Градске управе да чак и они електронски подаци са сервера у виду трансакција Града са другим лицима, односно према субјектима којима је вршена исплата долази до уништавања кроз мијењања сервера и рачунара“, рекао је он.

Напомиње да је очигледно да имамо проблем са озбиљним људима који су свјесни да губе изборе за неких седам-осам дана и онда покушавају да на сваки начин сакрију своје трагове јер се, додаје, вјероватно, боје да се кроз оно што су радили утврде кривична дјела и да ће завршити у затвору.

"Како сам од радника добио тај податак да долази до брисање података пријавио сам то МУП-у и вјероватно су у току истражне радње и немам других информација али вјероватно, чим се утврде чињенице, ће и Тужилаштво одреаговати након што МУП заврши истрагу“, каже Нинковић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:00 Страначка хроника

    Страначка хроника

  • 22:05 Филм

    ''''Филм