Није марио на који начин ће да направи хаос

Правио ''циркус'' да би се докопао фотеље: Како је Станивуковић блокирао Бањалуку?

  • Извор: АТВ
  • 21.09.2024. 13:36

Блокаде Бањалуке могу да падну на памет само актуелном градоначелнику, јер Драшко Станивуковић у својим покушајима да се докопа фотеље првог човјека града, није марио на који начин ће да направи хаос.

Тако је млађани, прво активиста, затим одборник па народни посланик, користио разне перформансе само да би дошао у центар пажње. Гулио је асфалт, везао кесе око ногу и носио штап да би изгледао као богаљ, падао на пјешачком прелазу, упадао на приватне посједе....

Свакако велики проблем је направио у Бањалуци, када је био учесник неовлашћене блокаде саобраћаја код Приједорске петље, те угрозио туђе животе јер возило Хитне помоћи није могло проћи.

Чак је бахатост људи, који су блокирали саобраћај, ишла до те мјере да су претресали возило Хитне помоћи, да се они увјере да је у њему заиста пацијент. Након ове ситуације чак и они коју су подржавали протесте због поскупљења горива, били су згрожени овим чином.

Треба се присјетити да је актуелни градоначелник, а тада одборник ПДП-а блокирао нека од највећих бањалучких насеља, тако што је са својим "истомишљеницима" прелазио преко пјешачког прелаза скоро сат времена.

Да буде још морбиднија, Станивуковић се "прерушио" у богаља, носио је штап и кесу око ноге, те падао на саобраћајници. Овим не само да је угрозио свој и живот свој активиста, него и безбједност свих учесника у саобраћају.

(Фото: АА, принтскрин, РТРС)

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Ћирилица

    'Кроз узбудљив, динамичан и непредвидив разговор са различитом палетом гостију - од стручњака и реномираних теоретичара, политичара и функционера, умјетника до естрадних личности открива информације које не објављују ни најскандалознији таблоиди.

  • 16:00 Револуције 1917 (Р)

    Револуције 1917 (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Одметница (12+) (Р)

    Одметница (12+) (Р)

  • 17:50 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:20 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.