Прослава успјеха ватерполиста

Снимак славља у Бањалуци обишао регион

  • Извор: АТВ
  • 12.08.2024. 21:37

Бањалучки бајкер Немања Михајловић прославио олимпијске медаље Србије на спектакуларан начин. Видео његове вожње обишао је регион. Кроз центар Бањалуке стојећи на мотору уз српску тробојку стигао је на прославу златне медаље коју су освојили ватерполисти. За мање од 24 сата снимак је достигао више од 930. 000 прегледа. За АТВ прича да у мору тробојки и аутомобила није очекивао толику пажњу јавности.

"Нисам никада имао овакав одазив. очигледно сам убо тренутак, и сво ово славље и момци шта су направили на ОИ, једноставно се поклопило. Мени је тако наишао моменат да тако прославим. У тренутку сам осјетио тако. Надам се да неко не мисли да сам угрозио неког у саобраћају, ја се 15 година бавим овим спортом и оно што са радио на снимку је најједноставнији трик који ја радим на мотору", каже Немања Михајловић, професионални стант возач.

Снимак на којем Михајловић стоји на мотору у покрету само је један од бројних који приказује његову вјештину. Вожња коју су Бањалучани ријетко могли да виде за њега је једноставна.

"Уствари, ја само одржавам баланс, мотор иде сам. Брзина га држи, што спорије идеш, теже је да се одржаваш на њему, али то сам толико пута урадио да, исто ми је да стојим овдје сада са вама или стојим на мотору", каже Немања Михајловић.

А све је, каже Михајловић, почело необавезном адреналинском вожњом на бициклу, а тек касније купио је мотор на којем је наставио свој хоби. Појавом интернета сазнао је да су његови подвизи, заправо, професионални спорт.

"Почиње моја професионална каријера. Те године сам већ освојио Мађарски куп, уствари Европски куп и 2014. Свјетско такмичење у Бугарској, такође прво мјесто", каже Михајловић.

Михајловић се прије пет година повукао из професионалног бављења каскадерском вожњом мотора. Међутим то што је његов снимак за само неколико сати постао виралан, могао би да га врати овом адреналинском спорту.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: