Кандидат за градоначелника Бањалуке

Шобот: Кандидатура - прилика да нешто урадим за овај град

  • Извор: АТВ
  • 20.06.2024. 20:26

Гостујући у АТВ-овој емисији "Тет-а-Тет", кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке Никола Шобот, рекао је да је то за њега нови изазов и прилика да нешто уради за родни град.

- То је нови изазов. Видим прилику, да нешто урадим за овај град, у којем сам проходао и којег истински волим. Јако сам везан за овај град. Желим да ми дјеца заволе овај град, да живе са браћом и сестрама, са бакама, својим народом. Бањалука је диван град. Оно што ја знам да желим, је да будем овдје, јер сам срећан - истиче Шобот те додаје:

- Сигурно да се мијења животни концепт и да долазе нови изазови. Одлука није била лака. То је тотална промјена, у смислу посла и обавеза али и одговорности. Таква одлуке, нису лаке. Ја се нећу бавити шпекулацијама и трачевима, јер сматрам себе озбиљним човјеком - рекао је Шобот.

Како каже, колико ће се неко "провући кроз блато", ствар је личке одлуке.

- Што се тиче "провлачења кроз блато", ја сам реалан и знам шта политика носи. Није се лако бавити јавним послом. Ви сте под свјетлима и рефлекторима. Морате имати чист образ да бисте стали под рефлекторе. А то колико ћете се провући кроз блато је ствар личне одлуке, ствар вашег приступа, понашања и ставова. То више зависи од мене, него од других. Да ће бити неких ствари, биће, Боже мој. Није живот мед и млијеко, има и горких пилула - наглашава Шобот.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: