Нови атак на бившег саборца

Вукановић поручио да Станивуковић гази свакога како би дошао до циља, па упитао: Откуд његовим сарадницима станови и кола преко ноћи?

  • Извор: АТВ
  • 26.09.2024. 17:44

Гостујући у емисији "Друго ЈА", лидер Листе за Правду и ред Небојша Вукановић, није бирао ријечи за некадашњег политичког саборца Драшка Станивуковића.

Како каже, он је много опасна звијер са извјештаченим осмијехом.

- Драшко Станивуковић је опасан. Знате шта је Додик за њега? Он је много опаснији од Додика. Тај човјек када би постао некаква већа власт, о јаду би нас забавио. Додик има емоцију, али он. Станивуковић је хладна политичка звијер која је вазда са извјештаченим осмијехом - каже Вукановић и додаје да Станивуковићу ништа није свето.

Газио би, како истиче Вукановић, свакога да дође до циља.

Вукановићева порука Станивуковићу: Издајниче, згазићу те! На мртвима градиш кампању

Вукановићева порука Станивуковићу: Издајниче, згазићу те! На мртвима градиш кампању

- Ништа му није свето. Преко свега би газио до циља. Мало ти је да будеш градоначелник, па би да будеш предсједник. Рекао сам Бореновићу, буде ли на конференцији за новинаре, ја нећу бити. Требало га је дати мени да га обуздам - казао је Вукановић.

Лидер Листе за правду и ред поручује да су Станивуковићеви најближи сарадници преко ноћи постали милионери.

Амиџић: Градска управа у дуговима, Станивуковић запослио 500 радника

Амиџић: Градска управа у дуговима, Станивуковић запослио 500 радника

- Његови најближи сарадници су постали милионери преко ноћи. Ти људи имају станове и возе кола по 150.000 КМ. Од чега? Од плате која је 3.000 марака - навео је Небојша Вукановић.

Пратите нас и путем Вибера