Бањалука

Застој у додјели плацева: У Нотарској комори немају информација о овој теми

  • Извор: АТВ
  • 10.10.2024. 19:30

Иако су најавили подјелу бар 10 плацева недјељно, ове седмице тајац. Из Градске управе кажу да би се подјела требала наставити наредне, а тврде и да имају нотарске уговоре. Код кога и гдје су грађани потписивали не желе да подијеле са јавношћу.

"За наредну седмицу припремамо, да кажем, нову туру нотарских уговора и највјероватније ће то бити тај неки број између 10 и 20. Нотари јесу сигурно, мислим да није адекватно да Вам одговарам, небитно је који од њих двадесет који послују овдје у Бањалуци. Не бих сад јавно да изговарам чије име је у питању, али они морају бити професионални не би смјели да се уплићу у било какве политичке приче“, каже савјетник градоначелника Бањалуке за правна питања Ведрана Проле.

Ипак, у Нотарској комори тврде да о томе информација за сада немају. 

"Тренутно неких активности као предсједник Нотарске коморе везано за ту тему, односно ту проблематику, немам, у Нотарској комори као институцији такође немамо никаквих информација за било какве активности“, кажу из Нотарске коморе. 

Није ово први пут да институције нису обавијештене о активностима бањалучког градоначелника. Да ли је ово земљиште очевина или дједовина, ни то јавности није познато, али јесте да без одлуке Скупштине града није могло бити располагања непокретном имовином. А те одлуке није било. 

Пратите нас и путем Вибера