Сарајево

Амбасада поново показала своје лицемјерје: Сада су остали без коментара

  • Извор: СРНА
  • 07.06.2024. 15:57

Америчка Амбасада у БиХ није имала коментар на питање Срне у вези с блокадом рада Дома народа парламента БиХ од бошњачких делегата.

"Амбасада САД нема коментар на ваш упит", истакли су из Амбасаде САД, одговарајући на питање Срне у вези с блокадом рада Дома народа парламента БиХ од бошњачких делегата којима се "не свиђа дневни ред" па су напустили сједницу када су уврштене измјене Закона о Уставном суду БиХ и од тада Дом не засједа редовно.

Сједница Дома народа прекинута је 18. марта након што су је напустили сви делегати из Клуба бошњачког народа јер је на дневни ред, гласовима СДС-а, СНСД-а и ХДЗ-а, уврштен закон о Уставном суду БиХ. Од тада овај дом не засједа редовно.

Српски делегати истичу да, када Бошњаци блокирају рад Дома народа, онда о томе нико ништа не прича, а да то учине делегати из Клуба Срба или из Клуба Хрвата дигла би се цијела међународна заједница на ноге.

То се и показало небројено пута до сада када је Амбасада САД реаговала, малтене, на сваку ријеч српских званичника, а сада су остали без коментара.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:45 Филм

    ''''Филм

  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм