Српски члан Предсједништва

Цвијановић: Очигледно да неко стално продукује причу о наводним камповима

  • 24.10.2024. 16:28

Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић истакла је да не постоје кампови у Републици Српској о којима сада прича и Амбасада САД у БиХ, те нагласила да би безбједносне службе алармирале све да су те тврдње тачне.

- Мислим да имамо довољно одговорне безбједносне службе, превасходно МУП Републике Српске, али и кроз сарадњу са другим институцијама, које би могле да нам укажу да постоји пријетња те врсте или да се врше неке активности које су недозвољене, незаконите, проблематичне или усмјерене против нас или неког другог - рекла је Цвијановић за Срну.

Предсједник Додик: Неће проћи лаж о камповима, у суботу састанак званичника и свих служби

Предсједник Додик: Неће проћи лаж о камповима, у суботу састанак званичника и свих служби

Она је нагласила да у континуитету постоје неке приче да се Република Српска прикаже и покаже неким реметилачким факторима, да је она мјесто одакле се праве реметилачки потези за нека друга подручја, подсјетивши да је прије неког времена била и прича о Русима и камповима, након чега су услиједили деманти, али неко очито жели да продукује такве приче.

Цвијановић је изразила увјерење да би сви били алармирани да постоји било какав проблем те врсте и нагласила да је сигурна да не постоје никакви кампови.

Предсједник Додик: У Српској нема никаквих кампова и Американци то добро знају!

Предсједник Додик: У Српској нема никаквих кампова и Американци то добро знају!

Предсједник Републике Српске Милорад Додик најавио је да ће у суботу бити одржан састанак у Источном Сарајеву на којем ће бити разматрана оцјена Амбасаде САД, која се позвала на извјештаје из Молдавије, о наводном постојању кампова у Српској у којима Руси обучавају младе за изазивање нереда.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Тајне музеја (Р)

    ''Тајне музеја (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.