Замјеник предсједавајуће Савјета министара

Кошарац: Пуна подршка колегама Нешићу и Вулићевој, хитно истражити случај и казнити одговорне

  • Извор: АТВ
  • 05.07.2024. 19:16

Замјеник предсједавајуће Савјета министара Сташа Кошарац упутио је подршку колегама Сањи Вулић и Ненаду Нешићу и најоштрије осудио монструозне пријетње које су им упућене.

- Позивам надлежне органе да хитно истраже овај случај и санкционишу одговорне. Овако гнусне пријетње се морају схватити озбиљно, с обзиром на то да садрже елементе тероризма, те вјерске и националне мржње  објавио је Кошарац на Инстаграму.

Он је оцијенио да овакве пријетње не само да су непримјерене и неприхватљиве, већ представљају изузетно опасан напад на живот, интегритет и личну безбједност српских представника на нивоу БиХ.

- Посебно је забрињавајуће што овако опасне и гнусне пријетње на националној и вјерској основи долазе у вријеме континуираних напада на Српску, њено руководство и српски народ у цјелини. Шаље се порука да Србима није мјесто у БиХ, да нас треба ућуткати и да нисмо безбједни на овим просторима. То је апсолутно недопустиво - поручио је Кошарац.

Он је апеловао на надлежне органе да хитно истраже случај и починиоце приведу лицу правде.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм