Делегат у Дому народа

Ковачевић: Како је могуће да они не разумију да Српска више никада неће дозволити да је буде мање?

  • 15.10.2024. 09:29

Делегат у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ Радован Ковачевић упитао је како је могуће да је сваки спољњи захтјев према БиХ, још од потписивања Дејтонског споразума, увијек био усмјерен ка централизацији БиХ?

Ковачевић је упитао како је могуће да је сваки потез и свака одлука високих представника увијек подразумијевала централизацију БиХ?

"Како је могуће да је улога странаца у Уставном суду БиХ била увијек пресудна за доношење одлука које централизују БиХ? Како је могуће да ниједна реформа у БиХ никад није била усмјерена на бољи живот људи, већ увијек и искључиво на централизацију БиХ", упитао је Ковачевић.

Како је могуће, пита Ковачевић, да, иако у Европској унији постоје децентрализованије земље од БиХ, Европска унија за напредак БиХ на европском путу увијек тражи централизацију БиХ?

"Све ово је нама већ одавно познато и јасно. Само једно не разумијемо. Како је могуће да они не разумију да Република Српска више никада неће дозволити да је буде мање?! Живјела Република Српска", написао је Ковачевић на мрежи "Икс".

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Манастири (Р)

    ' Манастири (Р)

  • 12:30 Аграр (Р)

    ''Аграр (Р)