Поруке из Српске

Шмите, врати се у Њемачку!

  • Извор: АТВ
  • 18.10.2024. 19:05

Кристијан Шмит, лажни високи представник, није добродошао, није се снашао и вријеме му је да се врати тамо одакле је дошао, порука је то народа и руководства Републике Српске. Њемачком туристи који покушава да кроји политику, школство и штошта друго у БиХ, вријеме је да оде. Посљедње реакције на Шмитове изјаве и потезе у другом ентитету нису изненађење за амбасадора Руске Федерације у БиХ.

"Они су га подржавали, а кад високи представник, лажни високи представник господин Шмит урадио нешто што им није по укусу они су се почели бунити. Тако потврђивати ону нашу тезу да таква фигура може доносити само дестабилизацију у БиХ. Ово је још само једна потврда нефункционалности не само господина Шмита а и ове структуре ОХР-а", рекао је Игор Калабухов, амбасадор Руске федерације у БиХ.

Шмитово вршљање по БиХ са великом пажњом прати се и у земљама региона. Ни њима није најјасније шта нелегални Шмит ради у БиХ. 

"Велику подршку предсједник Додик има у Сјеверној Македонији, помно прате суђење, помно прате одлуке туристе Шмита. Ја волим то често да кажем човјек се понаша као слон који уђе у стаклену радњу, све што дирне поломи. Умјесто да прави једну добру атмосферу, нажалост он је завадио сва три народа и мислим да то не иде у добром правцу", рекао је Драган Јаћимовић, амбасадор БиХ у Сјеверној Македонији.

Једини добар правац у овом случају је онај према Њемачкој у коју Кристијан Шмит треба што прије да се врати. Овдје се на туђој муци добро обогатио па нека иде и троши силне паре које је зарадио у свом селу, Обернзену поред Нирнберга. Нас нека више, коначно, остави на миру. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:10 Емисија: Прича се

    '' Емисија: Прича се

  • 21:25 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:10 Серија: Авионџије

    'Серија: Авионџије

  • 22:40 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:55 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:20 Серија: Ред рок (16+)

    ''Серија: Ред рок (16+)