Шеф Клуба посланика СНСД-а

Вулић: Државничка и одговорна политика Додика и Путина значи сигурност за српски народ

  • Извор: СРНА
  • 07.06.2024. 12:59

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је да пријатељска, државничка и одговорна политика двојице лидера, предсједника Руске Федерације и Републике Српске, Владимира Путина и Милорада Додика, значи сигурност за цјелокупни српски народ.

Коментаришући јучерашњи састанак двојице лидера у Санкт Петербургу, Вулићева је истакла да је протокол предсједника Руске Федерације изузетно захтјеван и тешко је испунити услове да се организује састанак на том нивоу.

- Уколико направите анализу ко су државници који се састају са предсједником Путином, видјећете да су то, ипак, одабрани, веома уважавани и цијењени лидери. Један од таквих је Милорад Додик који је, међу ријетким, имао част да се састане два пута у четири мјесеца са предсједником Путином. Предсједник Милорад Додик је лидер којег изузетно уважава и поштује и администрација и сарадници предсједника Путина - нагласила је Вулићева.

Она је указала да, захваљујући односу Руске Федерације према Републици Српској, односно односу двојице лидера - Додика и Путина, српски народ из Републике Српске је сигуран, привилегован и веома почаствован.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:30 Црна Свадба (16+)

    Црна Свадба (16+)

  • 00:25 Ноћни програм

    Ноћни програм