Jеловник за припрему здравих оброка

Бинго Рода представља "Бебин први мени": Kњигу рецепата креирану с пуно љубави и намирнице на посебним акцијама

  • 21.10.2024. 15:33

Бинго Рода представља "Бебин први мени": књигу рецепата креирану с пуно љубави и намирнице на посебним акцијама.

Бебини први залогаји чврсте хране представљају посебне моменте у животима њихових родитеља. Зато је Бинго са пуно љубави креирао "Бебин први мени", јеловник за припрему здравих оброка за најмлађе, док ће за намирнице из рецепата припремити и посебне акцијске понуде.

Бинго за бебе и њихове родитеље спрема нова изненађења, али и снижења. Поред тога што ће се храна, млијеко, кашице, сокови и вода за бебе наставити продавати без марже до краја године, Бинго је припремио и брошуру “Бебин први мени“, односно књигу рецепата за увођење чврсте хране у исхрану дојенчади у доби од 6 до 12 мјесеци. Брошура је доступна је у електронском облику на vеб страници компаније.

"Желимо да родитељима олакшамо посебно важан период када је бебама потребно увести чврсту храну, казали су из компаније Бинго. “Свјесни смо демографских и економских изазова у нашој земљи, и зато ћемо за намирнице за припрему рецепата из Бебиног првог менија организовати посебне акцијске понуде до краја године."

Јеловник је креиран у сарадњи с Удружењем за примијењени нутриционизам у Босни и Херцеговини, али и уз малу помоћ Бинго Роде.

"Циљ ове брошуре јесте пружити едукативну помоћ младим родитељима и породицама с бебама, и то с конкретним савјетима за увођење чврсте хране у исхрану дојенчади. Брошура садржи већи број рецепата који ће помоћи једноставну припрему здравог оброка за најмлађе", објаснили су из Бинга.

Док друштвено-одговорна акција "0% марже на храну за бебе" још увијек траје и другу годину за редом биљежи изузетне резултате, Бинго групација и Бинго трговачки ланац са овим наставком акције потврђују своју потпору породици као стубу нашег друштва, те настављају са активностима које афирмативно дјелују на наше локалне заједнице и друштво у цјелини.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: