"Родитељ као одговор на дјечје потребе"

Доктор Гордон Њуфилд стиже у Бањалуку

  • Извор: АТВ
  • 11.10.2024. 12:43

У просторијама Народног позоришта Републике Српске, доктор Гордон Њуфилд одржаће предавање под називом "Родитељ као одговор на дјечје потребе", а у организацији Фондације "Новак Ђоковић".

Саопштење преносимо у цијелости:

- Овим поводом, изјаве за медије ће давати Јелена Ђоковић, суоснивачица и глобална директорка Фондације Новак Ђоковић. Након тога, од 18.00х ће за представнике медија бити организовано кратко присуство на самом догађају ради снимања покривалица.

Др Гордон Њуфилд је један од највећих ауторитета у области дјечјег развоја, коаутор бестселера „Будите ослонац својој деци“ и ментор чувеног др Габора Матеа. У својој, каријери, дугој више од 40 година, радио је као клинички психолог с дјецом, омладином и особама који брину о њиховом развоју. Посљедње двије деценије посветио је креирању курсева за родитеље и наставнике у оквиру свог Њуфилд Института – онлајн образовног института и свјетске добротворне организације посвећене примјени развојне науке при одгајању деце.

Након посјета др Шефали и др Габора Матеа, гостовањем др Њуфилда Фондација Новак Ђоковић ове године наставља свој програм „Разговори о родитељству", а посјетиоци могу да очекују корисне савјете о темама као што су како превазићи бројне изазове родитељства кроз различите фазе одрастања дјеце, као и шта је најважније у односу који граде с дјецом. Након Бања Лука, разговори с др Гордоном Њуфилдом ће бити одржани и у Загребу и Љубљани - наводи се у саопштењу.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Енерго клуб

    Гдје на једном мјесту добити информације из енергетике, како глобалне, а тако и домаће? Наш нови формат ‘Енерго клуб’ пружиће вам релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.