Временска прогноза

Ево какво нас вријеме данас очекује

  • Извор: СРНА
  • 24.06.2024. 08:15

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити умјерено до претежно облачно и нестабилно вријеме са локалним пљусковима, грмљавином и могућом појавом града.

Јутро је облачно са кишом, на сјеверу понегдје уз јаче падавине и пљускове са грмљавином, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Уз ријеке и по котлинама мјестимично има пролазе магле.

Постепено разведравање очекује се прије подне, па се средином дана бити суво уз сунчане периоде и топло.

Касније поподне и током ноћи киша и пљускови са грмљавином шириће се ка сјеверу и западу, а понегдје ће бити и локалних непогода уз јаче пљускове и појаву града понегдје.

На југу Херцеговине остаје углавном сунчано и топлије током цијелог дана, уз могућу локалну пролазну кишу или пљусак са грмљавином и вјетар.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, у Херцеговини повремено јак, сјеверни и сјевероисточни.

Дневна температура ваздуха биће од 26 до 32, на југу до 34, у вишим предјелима од 21 степен Целзијусов.

Температура ваздуха измјерена у 7.00 часова: Чемерно 16, Соколац и Хан Пијесак 17, Нови Град 18, Приједор 19, Билећа, Требиње, Мркоњић Град, Рибник, Рудо, Сарајево и Тузла 20, Бијељина, Добој, Фоча, Брчко 21, Зеница 22, Неум 23, те Бањалука 28 степени Целзијусових.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)