Убиство у Босанској Крупи

Хабибија: Ово је аларм

  • Извор: Кликс
  • 25.10.2024. 07:19

Министар полиције Унско-санског кантона (УСК) Аднан Хабибија синоћ је стигао у Босанску Крупу гдје је убијен један полицајац, а други тешко повријеђен.

Хабибија је изразио саучешће породици убијеног припадника полиције.

"Шта рећи осим да је ово једна велика туга и оно што нас је посебно све изненадило јесте да се ради извршиоцу који је малољетно лице, који има 14 година и који се усудио ући у полицијску станицу и напасти полицијске службенике. Мислим да је стварно ово један аларм гдје требамо као друштво да се запитамо шта се све дешава овдје", казао је.

Навео је навео да полиција у Тужилаштво УСК раде свој дио посла, а о случају је упознато и Тужилаштво Босне и Херцеговине те је изразио наду да ће истрага понудити и неке додатне детаље.

На питање како коментарише да је нападач малољетна особа, министар полиције УСК је казао:

"Људски када гледате, да ли бисте ви очекивали да ће вас 14-годишњак напасти ножем. Трагично је да је полицајац преминуо", навео је он.

Хабибија је најавио повећање степена безбједности око објеката од посебног значаја.

У нападу на Полицијску станицу у Босанској Крупи убијен је полицајац Огњен Маран из Новог Града, док је тешко рањен његов колега Авдо Хасановић из Босанске Крупе.

Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.