Временска прогноза

И данас нестабилно вријеме, очекује се појава града

  • Извор: СРНА
  • 25.06.2024. 08:07

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити умјерено до претежно облачно и нестабилно вријеме са локалним пљусковима и грмљавином, јачи пљускови се очекују у послијеподневним часовима када је могућа и локална појава града.

Током јутра понегдје уз ријеке и по котлинама могућа је пролазна магла, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Падавине ће према вечери и ноћи на сриједу постепено престајати, док је само локално на сјеверу могућа пролазна киша и пљусак са грмљавином.

На крајњем југу током већег дијела дана биће промјенљиво уз смјену сунчаних и облачних периода уз повремено пролазну кишу и пљускове са грмљавином. Према вечери и у ноћи на сриједу доћи ће до јачег наоблачења које ће условити мјестимично пролазну кишу и пљусак.

Дуваће слаб до умјерен сјеверни до сјевероисточни вјетар, касније током дана промјенљив, у зони фронта повремено и појачан, док ће у Херцеговини бити слаб до умјерен југозападни.

Дневна температура ваздуха биће од 23 на југозападу до 32 на сјевероистоку и крајњем југу, у вишим предјелима од 21 степен Целзијусов.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, јутрос је умјерено до претежно облачно вријеме, а локални пљускови регистровани су на подручју Крајине.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Хан Пијесак и Чемерно 14, Соколац 16, Мркоњић Град, Рибник и Травник 17, Нови Град, Рудо и Тузла 18, Бањалука, Бијељина и Сарајево 19, Приједор, Брчко и Зеница 20, Билећа 21, Требиње 22, те Неум 25 степени Целзијусових.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.