РХМЗ

Какво нас вријеме очекује данас?

  • Извор: АТВ
  • 30.11.2024. 08:35

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити претежно облачно вријеме уз повремену кишу, сусњежицу и снијег, а на сјеверу претежно суво.

Током поподнева падавине ће јачати на истоку гдје ће сњежни покривач мало порасти, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Највише снијега очекује се у брдско-планинским предјелима.

На југу ће током већег дијела дана бити претежно сунчано и вјетровито, а послије подне и увече очекује се наоблачење са кишом.

Максимална температура ваздуха од четири до осам, на југу до 11, у вишим предјелима од минус један степен Целзијусов.

Дуваће слаб до умјерен вјетар сјеверних смјерова, у Херцеговини и на планинама јака, понегдје и олујна бура.

У Херцеговини и на југозападу јутрос преовладава претежно сунчано вријеме, а у осталим крајевима облачно, понегдје са слабом кишом у низинама и слабим снијегом у вишим подручјима, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Бјелашница минус седам, Чемерно минус три, Хан Пијесак минус два, Калиновик и Кнежево минус један, Соколац нула, Гацко један, Мркоњић Град, Сарајево и Бугојно два, Рудо, Сребреница, Шипово, Тузла, Ливно и Градачац три, Бијељина, Вишеград, Рибник, Фоча, Зеница и Бихаћ четири, Бањалука, Добој, Нови Град, Србац и Сански Мост пет, Приједор, Требиње и Билећа шест, Широки Бријег седам и Мостар девет степени Целзијусових.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:40 Документарни програм (Р)

    ' Документарни програм (Р)

  • 11:30 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 11:55 Вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:10 Гола наука, документарни програм (Р)

    '' Гола наука, документарни програм (Р)

  • 13:00 Серија: Слатке муке (Р) (12+)

    Серија: Слатке муке (Р) (12+)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.