Direktor ATV-a

Kevac: Uspješno odolijevamo svim izazovima

  • Извор: АТВ
  • 04.06.2022. 20:08

ATV je od svog postojanja prošla dugačak i trnovit put, te je i pored svih izazova koji je i danas prate, nastavila da obavlja osnovnu dužnost, a to je da blagovremeno informišemo javnost, poručio je ovo direktor ATV-a Srđan Kevac, a povodom 25. rođendana televizije.

"Sa ponosom ističemo da slavimo naših prvih 25 godina. Iza nas je dugačak i trnovit put, od samog početka pa do danas. Uz sve ove izazove koji nas prate, mislim da uspješno obavljamo našu osnovnu dužnost, a to je da informišemo i zabavimo građane", istakao je Kevac.

O direktorskoj poziciji, ističe Kevac, nije se dvoumio.

"Nisam dugo razmišljao, već sam bio tu, samo na nekoj drugoj funkciji. Već tada je do mene došla ta želja i pojavio se motiv. Smatrao sam da možemo popraviti neke stvari i da krenemo naprijed. I evo, mislim da smo uradili veliki posao. Iako se u posljednje dvije godine, od pandemije, krize i svih ružnih stvari koje su se dešavale, zaključno sa ovim nepravednim i licemjernim sankcijama, mislim da uprkos svemu tome opstajemo. Na ekranu sve to dobro izgleda i mislim da će to biti još bolje. Sve je lakše kada se vidi želja svih zaposlenih i naših partnera, klijenata i prijatelja ATV-a, kao i gledalaca, da se sve to prebrodi i da idemo dalje", dodaje Kevac.

ATV je prvi mediji koji je došao na udar američke administracije. Prošlo je pet mjeseci od uvedenih sankcija.

"To je pravi izazov. Veliki pritisak na nas. Otežavajuća okolnost je kada vam neko ukine Jutjub, spriječi pristup Gugl analitici, ugasi domen, kada udari na finansijske tokove, kada nam je otežano inostrano plaćanje, to su pravi izazovi. Ali, za sada svemu tome odlijevamo i uprkos tome odlučili smo se za neke hrabre poteze kao što su investicije u naš program i tehnologiju. Smatram da ćemo prebroditi zajedno ovo i da ćemo izaći još jači. Pogotovo kada svaki čovjek pod ovim krovom želi to", ističe Kevac.

Energija i želja za dokazivanjem, ono je što karakteriše sve zaposlene u ATV-u.

"Ono što sam u ATV-u vidio je energija u ljudima i želja da se svaki dan dokazuje i napreduje. Smatram da ovdje stasava jedna ozbiljna ekipa medijskih radnika i budućih stručnjaka. Zadatak nas kao menadžmenta je da te vrijednosti prihvatimo, njegujemo i podržavamo. Sve se oko ATV-a mijenjalo, ali ono što ljudi žele da pokažu i daju televiziji i gledaocima, to ostaje", rekao je Srđan Kevac, direktor ATV-a.


Тагови: