Сезона

Колико кошта јагњетина у Јабланици

  • Извор: Кликс
  • 28.07.2024. 13:18

Јањетина дефинитивно спада међу најукусније специјалитете.

Јабланица је одавно незаобилазна дестинација туриста који иду или се враћају с мора. Осим домаћих, ту су и туристи из иностранства.

Како су рекли угоститељи, у ресторанима је константна гужва и током љетне сезоне немају времена ни за кратки предах. 

Дневно окрену и до 30 јањади.

Цијене јањетине по килограму се крећу од 60 до 70 КМ. Цијене порција се крећу од 21 до 24,50 КМ.

Поред врхунског квалитета меса, важна је стручност у припремању. Многи мајстори су у овом послу већ неколико деценија, што се дефинитивно примијети док једете јањетину.

Осим добре клопе, гости овдје уживају и у феноменалном погледу који се из готово сваког ресторана пружа на Неретву те искористе прилику за фотографисање.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: