Сарајево

Козметичарка из БиХ испрозивала дијаспору: Нема бакшиша

  • Извор: Црна-хроника.инфо
  • 22.08.2024. 13:57

Козметичарка из Сарајева изразила је своје незадовољство због тога што јој клијент није оставила бакшиш након обављеног третмана.

Према ријечима запосленика, клијент која је посјетила салон уградње трепавица, није оставила никакав бакшиш, што је изазвало револт код власнице салона.

Козметичарка је јавно изражавала своје незадовољство путем друштвених мрежа, истичући да је "пристојност и препознавање труда важан дио свакодневног рада" пише "Црна-Хроника".

Барбару Бобак изнервирао менаџер: Јавно објавила преписку са њим

Барбару Бобак изнервирао менаџер: Јавно објавила преписку са њим

“Дијаспора и бакшиш то не постоји. Недавно сам имала случај, урадила сам обрве перфектно једној цури те ме је иста загрлила испред своје маме од среће колико је задовољна била. Мајка јој је платила обрве а није помислила оставити једну једину марку бакшиша него онако, ону сићу са стола сјурила у руку. Не кажем ја да мени треба та марка нити да се мора бакшиш оставити, нико никог не тјера и хвала Богу мени не треба аи стварно, дијаспора и плаћање наших услуга које тамо плаћају 3 и 4 пута више је катастрофа. Па дођу овдје и моле да јој направим акцију да цијена буде 100 КМ али ако је икако могуће све за 100 КМ, обрве, усне и туш. Ма све још да ја њој дам и кафу", пожалила се козметичарка и додала:

"Хоћу само да кажем, ми који живимо овдје, имамо два пута мање плате, смо господа за нашу дијаспору. Само гледају како ће проћи што јефтиније, или ако може икако џаба а ми обични људи што живимо овдје смо велика господа у сваком погледу".

Заплијењени мерцедес, шасије и мотори вриједни 300.000 КМ

Заплијењени мерцедес, шасије и мотори вриједни 300.000 КМ

Каже да се нагледала свега када је дијаспора у питању.

"Ово је само моје мишљење, не мора се нико сложити са мном ал морама сам изнијети своје мишљење јер сам се свега нагледала са стране наше дијаспоре. Могла бих књигу написати о томе. Углавном ми људи који смо остали овдје, ми смо велика господа. Је*о живот ако ти гледаш у марку кад дођеш у БиХ", написала је козметичарка на Фејсбуку и изазвала лавину коментара на свом профилу.

Нешто касније, пост је избрисала.

“Људи ја никог нисам именовала, зашто добијам пријетње? Жена се пронашла а нисам јој ни име написала, што ли Боже. Добила обрве са корекцијом за 150 КМ што је свакоме иста цијена, е сад што она не може доћи на корекцију, иде назад у Минхен, нисам ја крива", написала је.

Клијент јој је одговорила у коментару.

Помало заборављено мушко име враћа се у моду

Помало заборављено мушко име враћа се у моду

“Овако ћу ти написати пошто ме прозиваш на свом профилу. Прво нисам дијаспора и дебело си се огријешила јер сам самохрана мајка која је недавно отишла да ради за своју дјецу и да се бори. Мене ко зна, а зна ме много људи у Сарајеву јер сам рођена и одрасла и радила у државној институцији, знају да нисам неко кога си јако ружно описала. Али теби и твојој мајци на част. Ставила си цијену 100 КМ и послије кад је рекла кћерка да не може доћи на корекцију, одмах си урадила да јој додатно наплатиш. А запиташ ли се што нисам оставила бакшиш? Лијепо бих те замолила да ме не прозиваш и макнеш коментар и јавно се извиниш јер би могла инспекција ти доћи, не знаш кога познајем и ко ми гдје ради. Била сам коректна а ти се понашаш крајње непрофесионално. Не желим даље расправљати али мој ти је савјет да неког осуди за нешто, добро се распитај за ту особу па онда коментариши", одговорила јој је Сарајка са адресом у Минхену.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Велике битке Другог свјетског рата

    'Велике битке Другог свјетског рата

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Серија: Авионџије (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:10 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:25 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)