Лијеп гест

Младенци и гости на свадби у Њемачкој донирали новац за поплављена подручја у БиХ

  • Извор: Агенције
  • 13.10.2024. 21:29

Да нас хуманост још није напустила онда када је највише потребна потврђује се сваки дан.

Бројни грађани из БиХ, региона и свијета на вијест о катастрофалним поплавама које су недавно задесиле Јабланицу, Коњиц, Кисељак, Крешево и Фојницу, а у којима је животе изгубило 25 особа док се за неколико њих још трага, притекли су у помоћ како би бар мало олакшали муке грађана тог краја.

Помоћ стиже са свих страна, а једна породица из њемачког града Оберхаузен уз помоћ бенда “Музичка апотека”одлучила је да прикупи помоћ за поплављене на несвакидашњи начин.

Наиме, поменути бенд је искористио свадбу брачног пара Авдовић у Оберхаузену, на којој су свирали, како би позвали госте да приложе колико могу за поплављена подручја.

Апел је уродио плодом и скупљено је 2.425 евра.

„Једна лијепа геста се десила на свадби Авдовић у Оберхаузену. Обзиром да се десила страшна трагедија и да су погођена мјеста у БиХ елементарним непогодама, да је велики број људи на жалост изгубио животе, кров над главом и имања, ми смо дошли на идеју да на свадби Авдовић уз сагласност домаћина организујемо једну хуманитарну акцију. Можемо слободно рећи да је акција уродила плодом и  скупљено је 2.415 евра“, навели су чланови овог бенда у објави на ТикТоку.

Истичу да ће новац прослиједити у џемат у њемачки град Есен, а они ће га даље прослиједити у сигурне руке породицама које су погођене овом катастрофом.

„ Бенд Музичка Апотека се небројено пута захваљује прво домаћинима на разумијевању и свим гостима који су учествовали у овој хуманитарној акцији“, наводи се на крају објаве, пренијели су медији.


@muzicka_apoteka1

Jedna lijepa gesta se desila na svadbi Avdović u Oberhausenu. Obzirom da se desila strašna tragedija i da su pogođena mjesta u Bosni i Hercegovini elementarnim nepogodama,da je veliki broj ljudi na žalost izgubio živote, krov nad glavom i imanja,mi smo došli na ideju da na svadbi Avdović uz suglasnost domaćina organizujemo jednu humanitarnu akciju. Možemo slobodno reći da je akcija urodila plodom i skupljeno je 2415€ koje ćemo proslijediti dalje u džemat Essen a oni će dalje u sigurne ruke porodicama koje su pogođene ovom katastrofom. Bend Muzička Apoteka se nebrojeno puta zahvaljuje prvo domaćinima na razumijevanju i svim gostima koji su učestvovali u ovoj humanitarnoj akciji. Evo i video prilog!

♬ Originalton - Muzička_Apoteka

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Мочвара (16+)

    "Мочвара" је напета прича о низу серијских убистава у Београду, пуна обрта и неочекиваних расплета. Инспектор Никола, којег тумачи Горан Богдан, покушаће са својим колегама да ријеши тежак случај пред каквим се београдска полиција досада није сусрела.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм