Врање

Након брата и сестре пронађено и треће дијете чији нестанак је пријављен

  • Извор: Нова.рс
  • 07.10.2024. 19:21

Након малољетних брата и сестре из Врања чији је нестанак полицији пријављен 4. октобра који су данас раније пронађени, полиција је нашла и треће дијете из тог града чији је нестанак пријављен.

Како портал "Нова.рс" незванично сазнаје, полицијски службеници су пронашли и треће дијете чији је нестанак пријављен, малишан се осјећа добро, а у интересу малољетне особе полиција не може да изађе са више детаља у јавност.

Раније данас у току дана саопштено је да су пронађени брат и сестра, малишани узраста 10 и 12 година су добро и здраво, потврђено је из ПУ Врање.

Пронађени брат и сестра за којима је полиција трагала данима

Пронађени брат и сестра за којима је полиција трагала данима

Нестанак брата и сестре полицији је 4. октобра пријавио њихов деда, а дјеца су нестала десетак дана прије његове пријаве.

Дјечак који је посљедњи пронађен стар је 13 година и његов нестанак пријавила је мајка. Малишан је познавао брата и сестру који су пронађени прије њега.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:20 Мочвара (16+)

    "Мочвара" је напета прича о низу серијских убистава у Београду, пуна обрта и неочекиваних расплета. Инспектор Никола, којег тумачи Горан Богдан, покушаће са својим колегама да ријеши тежак случај пред каквим се београдска полиција досада није сусрела.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм