Ко је нови предсједник

Несугласице костајничких ловаца

  • Извор: АТВ
  • 05.07.2024. 19:08

Посвађани су костајнички ловци јер бивши предсједник Ловачког удружења ''Баљ'' не жели да се помири са чињеницом да му је истекао мандат. Нови је Слободан Ђурић, који каже да бивши, Ненад Рељић, не прихвата резултате избора у Удружењу. И то није све. Упиру прстом у Рељића и тврде да је обмануо суд, а помињу и лажно представљање.

- Ненад Рељић је обмануо суд подеском лажног фалсификовања документа и подеском од стране Н.Н. лица жалбе, које се представило као Остоја Кантар, а што је било недоказиво - каже Остоја Кантар, новоизабрани предсједник Скупштине Ловачког удружења "Баљ".

Звали смо Ненада Рељића који каже да је све урађено по закону, а за проблеме криви неке људе са стране. И то није све. Изгледа да му је од тога да више није предсједник Ловачког удружења теже пало то што смо га ми назвали и питали шта се дешава? Одговор у стилу размаженог дјетета је нешто што се не очекује од одраслог човјека.

- С обзиром да сте ви са АТВ-а ја ћу одмах сутра звати БН, јер сте ви режимска телевизија, режимски медиј - поручио је Ненад Рељић.

Да је основни посао новинара да прозове и чује обе стране, Рељићу је, очигледно, тешко да схвати, али то је већ његов проблем. С обзиром на овакво дјетињасто понашање, онда би могао да се пожали и на Инспекторат који је утврдио да Ловачко удружење "Баљ" нема одговорно лице за представљање и заступање пошто је претходном руководству, рекли смо већ, истекао мандат.

- Човјек је једноставно одбио да прихвати резултате те Скупштине и када је Суд требало да одлучи о томе, без нашег знања је послао још један захтјев за регистрацију и још један акт гдје су фингирани избори, направљени дупли. Кад сам тражио да ми прочитају Управни одбор који је на тој Скупштини изабран, рекли су да то нема - истиче Слободан Ђурић, новоизабрани предсједник ЛУ "Баљ" Костајница.

Шта је то толико важно и битно у функцији предсједника локалног Ловачког удружења па да се због ње дешавају овакве ситуације, није баш најјасније. Зашто некоме смета што смо позвали обе стране, такође је нејасно. Људи из новог руководства увјерени су да ће правда побиједити и да ће се ситуација ускоро ријешити. Ови други ће се пожалити опозиционим медијима.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм