Modriča-Šamac

Oglasio se Jelić i objasnio šta se zapravo dogodilo na benzinskoj pumpi

  • Извор: АТВ
  • 13.08.2022. 14:41

Nakon incidenta koji se dogodio na benzinskoj pumpi na magistralnom putu Modriča-Šamac, oglasio se Petar Jelić, sin pokojnog predsjednika Republike Srpske Milana Jelića.

Naime, Jelić je objasnio da je u pitanju on, ali da nije išao u kockarnicu, što je navedeno u pojedinim medijima, nego u vinariju u sklopu tog objekta.

"Očekivano je da će to neko objaviti i predstaviti na taj način, vidio sam natpise u medijima", rekao je Jelić, pa objasnio šta se zapravo dogodilo.

"Gazda pumpe ima vinariju u sklopu tog objekta, on je čak i nazvao radnika da mu javi da nas pusti, gdje je radnik reagovao burno i rekao da neće da nas pusti. Nakon toga čitam izjavu gdje je rekao da nije imao ključ, te da nas zbog tog nije pustio", rekao je Jelić.

Dodao je da incident vuče korijene od ranije.

"Incident vuče korijene od ranije, s obzirom da smo imali već neke probleme sa dotičnom osobom, ali nisam želio da se to objavljuje ili čuje. Konkretno nikakve poteze nisam povlačio, jer bilo je nekih objava od strane gospodina u lošem kontekstu, tako da mislim da to nije slučajno. Bio je verbalni sukob, a sve zbog ranijih nesporazuma", objasnio je Jelić.

Kako ATV nezvanično saznaje, radnik pomenute pumpe je bez odobrenja uprave uzeo video snimak i proslijedio ga pojedinim medijima.

Тагови: