Преварант

Опрез! Лажни свештеник Ђорђе на превару узима новац, тврди да је видовит и да враћа вољење

  • Извор: Курир
  • 12.01.2024. 09:27

Лажни свештеници каљају углед Српске православне цркве, лажно се представљају и узимају новац од лаковерних људи који се из очаја хватају за сламку спаса!

Након видовњака, бијелих и црних магова и хоџа, преваранти су се досјетили да глуме свештенике и користе вјеру како би обмањивали народ. На једном порталу из Сарајева освануо је оглас у ком се рекламира човјека који се представља као отац Ђорђе, који тврди да се магијским ритуалима бави "већ 17 година".

"Скида проклетство"

- Уколико немате среће у љубави, нисте задовољни љубавном ситуацијом, на правом сте мјесту. Уз Ђорђеву помоћ ријешите своје љубавне проблеме трајно. Проведите ваш живот с пуно љубави и хармоније - наводи се у овом тексту који рекламира лажног свештеника.

Додаје се да "помаже директно или преко фотографије", као и да може "скинути проклетство старо и до 120 година". Наводи се и да је "заштитник многих фирми, али и да се бави израдом амајлија за посао, љубав и новац".

Видовити отац Ђорђе представља се и на Јутјубу, гдје је у опису једног видео-снимка навео да помаже молитвама и божјим даром код порока и зависности, скида магију и сихре. Интересантно је да његове слике нема ни на једном од тих снимака!



Пратите нас и путем Вибера

Тагови: