Катастрофалне поплаве однијеле животе

Ово је један од најемотивнијих видеа из Доње Јабланице: Мали град чија је несрећа све ујединила

  • Извор: Српскаинфо
  • 14.10.2024. 16:57

Незапамћене поплаве и одрони,који су између 3. и 4. октобра задесиле Херцеговачко-неретвански кантон и Средњобосански кантон, донијеле су потресне слике које никада нећемо заборавити.

Угашени животи, избрисане куће и имања, уништени путеви. Једино што је у овој незамисливој трагедији било свијетло јесте хуманост људи.

Фотограф Џенад Џино, у видеу који траје нешто више од 5 минута, показао је потресне кадрове и величину хуманих људи.

- Драги моји пријатељи, Босанци и Херцеговци, Срби, Хрвати, Словенци, Црногорци... Прије него што поново почнете да се мрзите, знајте да има један мали град чија је велика несрећа ујединила све што вам се још јуче чинило да не може бити уједињено. Град који више никада неће бити исти. Град који је преко ноћи изгубио дио своје душе, своје младости. Изгубио је своје очеве, мајке и своју д‌јецу… Све је нестало у трену, а остаће записано у вјечност.. – наводи се у опису видеа под називом "Да остане записано".

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:20 Мочвара (16+)

    "Мочвара" је напета прича о низу серијских убистава у Београду, пуна обрта и неочекиваних расплета. Инспектор Никола, којег тумачи Горан Богдан, покушаће са својим колегама да ријеши тежак случај пред каквим се београдска полиција досада није сусрела.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм