Дворана Центар

Почео први ''Tattoo show" у Бањалуци

  • 10.05.2024. 22:32

Свечани, први по реду "Бања Лука Tattoo show" отворен је данас у спортској дворани Центар представљањем преко седамдесет тату умјетника из региона и Европе, те феноменалним концертом Palladio string quarteta и бањалучке Рок симфоније.

"Tattoo show" први овакве врсте у БиХ био је прилика да се грађани упознају са вјештинама и знањем тату умјетности које је демонстрирало више од седамдесет тату умјетника из региона и Европе.

Организатор манифестације и предсједник Удружења љубитеља тетоважа "БЛ Тату студио" Игор Пешић захвалио се свим учесницима на одазиву као и Министарству трговине и туризма Републике Српске, граду Бањалуци те бројним партнерима, уз чију подршку је организован фестивал, а који има за циљ промоцију тетовирања као умјетности.

"Сви посјетиоци имали су прилику данас да упознају једне од највећих свјетских тату мајстора и да уживају у врхунској музици. Част и задовољство ми је да смо успјели да у нашем граду организујемо један овакав догађај и окупимо најбоље међу најбољима у нашем граду. Бања Лука данас поставља стандарде у организацији tattoo show-ова и можемо да будемо поносни ", рекао је Пешић.

Он се такође захвалио и представницима компанија "Чејен" и "Killer ink", свјетских лидера у производњи опреме за тетовирање, а које су главни спонзори ове манифестације, који на овај начин показују колико је догађај важан.

Манифестација има и хуманитарни карактер. У дворани „Центар“ , 11.5 И 12. 5. биће  постављен хуманитарни штанд, гдје ће се прикупљати средства за помоћ Сергеју Ступару за лијечење у Москви.

Игоров син, Никола Пешић и тату мајстори који иза себе имају дугогодишњу каријеру у овој умјетничкој индустрији радиће мале тетоваже посјетиоцима који имају жељу да учествују у овој хуманитарној акцији. 

"Tattoo show" се наставља 11. и 12. мај - односно у суботу и недјељу од 12:00 до 22:00 када су предвиђени и такмичарски дијелови tattoo show-a гдје ће сви посјетиоци на лицу мјеста имати прилику да се увјере у таленат свјетских тату артиста.

У суботу је предвиђен наступ и Ди-џеј Младена Томића завршне вечери је предвиђен концерт групе „Ритам нереда”, као и додјела награда за све тату такмичаре, наводе организатори.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:45 Филм

    ''''Филм

  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм