Породица моли за помоћ

Рус посљедњи пут виђен у Бањалуци, губи му се сваки траг

  • Извор: Телеграф
  • 24.02.2024. 19:57

Артем Алексејевич Попов (18) нестао је 12. фебруара када је отишао у БиХ. Како његова мајка каже за Telegraf.rs, Артем је последњи пут виђен на аутобуској станици у Бањалуци, а од тада му се губи сваки траг.

Артем је из Русије прво стигао за Нови Сад, а онда је према информацијама које је породица добила од полиције 10. фебруара 2024. године прешао гранични прелаз Рача и ушао у Босну и Херцеговину. Како наводи његова мајка, последњи пут виђен је у Бањалуци.

- Мој син познат је и као Влајко. Последњи пут виђен је на аутобуској станици у Бањалуци и од тада му се губи сваки траг. Пасош није регистрован од 10. фебруара, што значи да се највероватније и даље налази у БиХ. Непознато је гдје је отишао, можда у Сарајево или Мркоњић Град. Течно говори руски и српски језик - појашњава она за Телеграф.

Детаљи отмице у Београду: Ставили му пиштољ на главу и позвали оца да гледа

Детаљи отмице у Београду: Ставили му пиштољ на главу и позвали оца да гледа

Артем је висок 190cm, мршав је и има смеђе очи и косу. Препознатљив је и по брковима и бради. Породица нема информације о томе шта је имао на себи када је виђен последњи пут, али моли све који имају било какву информацију да позову полицију у БиХ или у Србији.

Пратите нас и путем Вибера