Највећа онлајн травел платформа

Домаћа компанија у огласу јавно истакла висину плате и одушевила све: Остатак огласа још бољи

  • Извор: Агенције
  • 10.10.2024. 10:04

FishingBooker, највећа онлајн травел платформа за резервисање риболовачких путовања широм свијета, објавила је оглас за посао и у њему јавно истакла која плата очекује будуће запослене.

У огласу је истакнуто да плата Performance Marketera зависи од нивоа сениоритета који се процјењује у односу на остатак тима у FishingBooker-u.

Тако је Performance Marketer-a плата од 1.675 до 1.975 евра, за Senior Performance Marketer-a од 2.275 од 2.575 евра, а  Lead Performance Marketer-a од 3.000 до 3.500 евра.

Али, то није све. У огласу стоје реченице које су музика за свачије уши – вјера у квалитетна рјешења, здраве и отворене људске односе и могућност да се стално напредује.

"Кроз редовне А/Б тестове и data-driven приступ, остварујемо побједе и доносимо одлуке који нису базиране на личним ставовима појединаца, већ су поткрепљене чињеницама и бројевима. Свако има прилику да учествује у дефинисању правца у коме ће се производ развијати, независно од функције, времена проведеног у фирми и слично", стоји у огласу.

У огласу стоји да траже проактивну особу која се осећа самоувјерено да преузме иницијативу, активно учествује у предлагању нових пројекта, отворено прихвата директан фидбек, подржава чланове свог тима у другим иницијативама како би заједно постигли најбоље резултате.

И то није све!

На сваких шест мјесеци ћеш од свог тим лидера добити детаљан performance assessment са јасним инструкцијама како да напредујеш даље у оквиру фирме. Имаћеш прилику за унапређење и повишицу у складу са темпом којим се развијаш и стандардним растом плата на тржишту (једном годишње радимо евалуације плата на нашем тржишту). Имаш слободу да самостално дефинишеш своје радно вријеме, докле год оно обезбјеђује поштовање договорених рокова, постизање циљева, несметану комуникацију и одличну сарадњу са колегама", стоји у огласу.

Такође, обезбијеђено је паркинг мјесто свима који долазе аутомобилом на посао, приватно здравствено осигурање, приступ књигама, тренинзима и курсевима. до 25 дана одмора, као и квалитетна опрема за рад.

"Ова позиција такође пружа прилику за напредовањем, а како будеш напредовао/ла, моћи ћеш да се бавиш и захтјевнијим пројектима и задацима попут креирања стратегије и добити могућност да водиш важније аспекте наших налога. Са јасним инструкцијама како да напредујеш даље у оквиру фирме. Имаћеш прилику за унапређење и повишицу у складу са темпом којим се развијаш и стандардним растом плата на тржишту (једном годишње радимо евалуације плата на нашем тржишту). Имаш слободу да самостално дефинишеш своје радно вријеме, докле год оно обезбјеђује поштовање договорених рокова, постизање циљева, несметану комуникацију и одличну сарадњу са колегама", стоји у огласу, пише bizlife.rs.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Серија: Мућке (Р) (12+)

    ''Мућке

  • 12:30 Бизнис клуб (Р)

    ''Бизнис клуб (Р)

  • 12:55 Гола наука (Р)

    ' Гола наука (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица