Uspješna ljetna sezona na Jahorini

Panoramsko razgledanje ruši rekorde

  • 03.08.2018. 09:50

Za ljetnje sadržaje na Jahorini u julu je prodato više od 3.000 karata, što je za 75 odsto više u odnosu na isti period prošle godine, saopšteno je danas iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Oboren je rekord u prodaji karata za panoramsko razgledanje planine i spuštanje tjubing stazom. 

Olimpijski centar "Jahorina" zajedno sa Fondacijom "Podrži život" prvi put na Jahorini u okviru ljetnje turističke sezone organizuje humanitarnu "Trku za život", koja će biti održana 11. avgusta s početkom u 11.00 časova u dvije kategorije: porodična i ekstremna. 

Zainteresovani se mogu prijaviti na zvaničnom sajtu Olimpijskog centra "Jahorina", kao i na platou Poljice i u hotelu "Bistrica", dok će se od 10. avgusta prijave i uplate vršiti i u hotelu "Termag" i u aparthotelu "Vučko". 

U toku ljetnje sezone Olimpijski centar "Jahorina" posjetiocima uz brojne sadržaje za odmor i zabavu pruža promotivne pakete i tematske vikende. 

Ponuda Jahorine ovog ljeta prilagođena je onima koji vole da provode aktivne odmore uz adrenalin i sport. 

Osim toga, do kraja ljetnje sezone sve posjetioce očekuju popusti od 20 odsto na sve sadržaje tokom "Rejs openinga" od danas do nedjelje, 5. avgusta, ali i školskog vikenda od 31. avgusta do 2. septembra, navodi se u saopštenju Olimpijskog centra "Jahorina".

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Тајне музеја (Р)

    ''Тајне музеја (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.