Пожаревац

Слађан продаје имање за 30.000 марака - људи када су видјели шта нуди остали су у шоку

  • Извор: Курир
  • 14.10.2024. 20:08

Продаје се комплетно сеоско домаћинство недалеко од Пожаревца за свега 15.000 евра. Кућа је укупне површине 150 квадрата, са свим пропратним помоћним објектима, али и подрумом, уз бунар, штале и амбар.

Сеоско домаћинство у селу Берање налази се на 15 километара од Пожаревца, према Великом Градишту и Голупцу.

Како власник Слађан наводи, састоји се од куће површине око 150 квадратних метара, са подрумом и помоћним објектом, у склопу кога су одвојена соба, бунар, штале, амбар за жито, и тако даље.

- Површина плаца је око 40 ари. Домаћинство може да се адаптира за живот или за сеоски туризам. Локација је на путу ка Сребрном језеру и Голубачкој тврђави. Власништво је 1/1. До домаћинства се долази новим асфалтним путем, а цијена је 15.000.00 евра - закључио је Слађан.

С друге стране, поједини чланови Фејсбук групе, у којој је овај оглас објављен, били су изненађени да се овакво домаћинство продаје за тако низак износ, будући да је на доброј локацији, а и прилично је очувано, гдје се издвојио један коментар који гласи:

- Ја ово не бих продао да сам дужан самом ђаволу - док су остали почели да се утркују да што пре присвоје ово имање.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:20 Мочвара (16+)

    "Мочвара" је напета прича о низу серијских убистава у Београду, пуна обрта и неочекиваних расплета. Инспектор Никола, којег тумачи Горан Богдан, покушаће са својим колегама да ријеши тежак случај пред каквим се београдска полиција досада није сусрела.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм