Prva Open Air konferencija 

Start/up, IT industrija i ljudi koji imaju ideje na ostrvu Stara Ada  

  • 18.09.2018. 13:02

Na ostrvu ”Stara Ada” u Banjaluci sinoć je održana je prva konferencija na otvorenom. U predivnom ambijentu, na samom ostrvu uz Vrbas i opuštenu atmosferu, uživali smo u razgovoru sa ljudima koji su uspijeli u onome što su zamislili.

Čuli smo različite priče svakog od njih! Priče o velikim usponima i velikim padovima, o super idejama koje su naišle na odobrenje i pronašle svoj put do realizacije, ali isto tako i o idejama koje nemaju srećan kraj. 

Panelisti New Generation Skills-a ove godine bili su: Edin Mehić (Networks) Sarajevo, Maja Miljević (Nsoft) Mostar, Reva Minkoff (Digital4Startups) Čikago, Srdjan Sukara (Kliker) iz Banja Luka i Vladimir Ćorda (Start centar) Banja Luka.

Konferencija je okupila mlade ljude koji imaju ideje, koji imaju svoju viziju o biznisu i žele da ih realizuju. Ovu konferenciju je posjetio i direktor Nove banke, g-din Milan Radović, koji im je dao vjetar u leđa i objasnio im da je sve moguće ukoliko imaju dobru ideju, dobar plan i prave ljude. I dodao da je i prostor Stare Ade start/up, koji se razvijao u fazama. 
Nakon konferencije učesnici su uživali uz koktele i networking.
Vidimo se sledeće godine.