RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Aktuelnosti i zabava za odlično popodne

  • Извор: АТВ
  • 28.07.2022. 14:29

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za četvrtak, 22. jul:

Vodimo vas u vožnju sa najstarijim lađarom u Kozarskoj Dubici i otkrivamo zašto je Una jedna od najljepših rijeka u Srpskoj i koje tajne krije.

Za mjesec dana počinje Evropsko prvenstvo u kajaku i kanuu na divljim vodama za juniore i mlađe seniore 'Banjaluka-Vrbas 2022'. Prve ekipe već su stigle iz Slovenije u Banjaluku na pripreme. A kako se pripremaju naši takmicari iz KKK 'Vrbas Banjaluka' za predstojeće takmičenje provjerio je naš Bojan Sandić.

Potpisivanjem ‘Protokola o saradnji’ nastavljena je dugogodišnja uspješna saradnja JZU ‘Dom zdravlja Banjaluka’ i Saveza žena oboljelih od raka dojke ‘Iskra’ kojim će omogućiti brže i efikasnije pružanje usluga skrininga mamografije i ultrazvuka dojki za žene koje su u rizičnim grupama.

Sedamnaestu godinu za redom Udruženje građana ‘Mozaik prijateljstva’ tradicionalno organizuje odlazak na more u Crnu Goru za 45 osoba koji koriste njihovu pomoć. Kako im svi mi možemo pomoći?

Istražujemo: Koliko koštaju selidbe?

Vodimo vas na novo mjesto u gradu gdje je ljepota i njega prioritet – upoznajte Dajanu Grbić i njen ‘Beauty Concept’.

Družimo se sa zvjezdama – za naš ‘Centar dana’ govori legenda muzike i sevdalinke Halid Bešlić.

Otkrivamo vam gdje je ovog vikenda najbolja žurka u gradu, jer na nju dolaze dvije dive – Lepa Brena i Dragana Mirković.

Najbolje priče pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Серија: Мућке (Р) (12+)

    ''Мућке

  • 12:30 Серија: Ред Рок (12+) (Р)

    ' 'Серија: Ред Рок (12+) (Р)

  • 12:55 Наша Српска (Р)

    ''Наша Српска (Р)

  • 13:20 Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.