RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Druženje koje se ne propušta

  • Извор: АТВ
  • 16.11.2022. 14:30

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za srijedu, 16. novembar:

Iz banjalučkih auto-škola poručuju da je sve manje onih koji polažu vozački ispit i sjedaju za volan, ali da manjka i onih koji ih obučavaju.

Konstituisan 11. saziv Parlamenta Srpske pokazao je da ima do sada najviše novih mladih poslanika ispod 30 godina. Kakvi su njihovi stavovi? Za šta će se zalagati? Kako oni vide rad najvišeg zakonodavnog tijela u Srpskoj? Pitamo građane Srpske šta misle o mladim snagama, a razgovaramo i sa Mladenom Ilićem, narodnim poslanikom. Iz Trebinja nam se javlja naš Bojan Nosović koji će biti u društvu mlade poslanice Milice Ijačić koja ruši sve predrasude.

Na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske održan je sastanak članova Udruženja oboljelih od raka pluća 'Diši za život' – šta su zaključci sastanka?

Razgovaramo sa mr sc. dr Gordanom Ljoljić Dolić, specijalistom ortopedije o važnosti zdravlja kostiju.

Vaspitači iz Republike Srpske se trude da svojim umjećem i znanjem osmisle i naprave najbolje didaktičke igračke za najmlađe. Njihov trud nije prošao neopaženo, pa su danas podijeljene i nagrade za najbolje.

Međunarodni dan tolerancije – koliko smo zaista tolerantni na razlike?

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priča, a one najbolje pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Тагови:
  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:25 Страначка хроника

    ''Страначка хроника

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:30 Црна Свадба (16+)

    Црна Свадба (16+)