RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Najbolje druženje za sjajno popodne

  • Извор: АТВ
  • 05.09.2022. 15:10

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za ponedjeljak, 5. septembar:

Razgovaramo o sve većem broju, brutalnih, masovnih ubistava. Zašto se to dešava, možemo li spriječiti tragične ishode i prepoznati potencijalne ubice? Razgovaramo sa prof. dr psihologom Aleksandarom Milićem.

Ušteda struje – građanima Srpske za štednju struje najavljene subvencije.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede obezbijedilo je podsticaje za samozapošljavanje u iznosu od 5 hiljada maraka za žene nosioce poljoprivrednih gazdinstva.

Danas se družimo sa pobjedincima i pričamo o utiscima - rukometaši banjalučkog ‘Borca’ osvojili su Kup Republike Srpske, pobjedom protiv dobojske ‘Sloge’.

Vodimo vas na Međunarodno takmičenje u parakonjaništvu za djecu sa poteškoćama u razvoju i invaliditetom.

U toku je akcija prikupljanja novčane pomoći za 27-godišnjeg Miloša Mastilovića iz Beograda koji boluje od leukemije, a za čije izlječenje je potrebna transplantacija koštane srži. Za takav zahvat potrebno je 400 hiljada maraka. Kako mi iz Srpske možemo pomoći da se sačuva jedan mladi život?

Najbolje priče pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Тагови: