RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Najbolje popodnevno druženje

  • Извор: АТВ
  • 20.09.2022. 13:00

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za utorak, 20. septembar:

Koje su najčudnije rečenice u srpskom pravopisu? Zašto koristimo ove izraze? Razgovaramo sa lingvistima, ali i građanima. Koja je najčudnija fraza koju vi svakodnevno upotrebljavate?


Razgovaramo o najskupljem parfemu koji je uvršten u Ginisovu knjigu rekorda kao parfem na čijoj se bočici nalazi najviše dijamanata na svijetu, tačnije 3.500 njih.

Sofija Loren danas slavi rođendan. Pored toga što je jedna od najljepših žena na svijetu, sigurno je jedna od začetnika trendova tokom 60-ih godina. Koliko se ideal ljepote promijenio? Razgovaramo sa Duškom Oraščaninom, jednim od najpoznatijih banjalučkih modnih kreatora, a provjerićemo kako trendovi utiču i na estetsku hirurgiju.

Često smo usredotočeni na privlačenje novih klijenata koji će koristiti naše usluge. I to je odlično. I treba biti proaktivan. Svi znamo koliko je teško privući nove klijente. Postoje čak istraživanja koja kažu kako je 4 – 10 puta veći trošak privlačenja novih klijenata od zadržavanja starih. Naša Dragana Božić bila je na predavanju i pitala 'maga prodaje', Dragišu Ristovskog (D.R. Gilberta), sve o globalnim trendovima poslovanja prilagođenim lokalnom tržištu. 

Da li parovi zajedno štede? Ko u vezi više štedi - žene ili muškarci? Razgovaramo sa ekonomistima, a pitali smo i građane za mišljenje.

Pred izbore svi smo svjedoci koliko se djeca koriste u svrhu kampanje. Apeluje se i na roditelje da djecu ne vode na političke skupove da bi ih zaštitili od nepotrebnog izlaganja. Da li postoje sankcije za korištenje djece u političkim kampanjama?

U Banjaluci je spektakularno i svečano obilježen Dan Telekoma Srpske. Kompanija m:tel je ove godine obilježila Dan Telekoma Srpske, u prisustvu najviših zvaničnika Republike Srpske i Republike Srbije, kao i mnogobrojnih zvanica iz svijeta telekomunikacija, privrede, nauke, kulture, sporta.

Najbolje priče pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Тагови:
  • 20:00 Лото, Лутрија РС

    ''Лото, Лутрија РС

  • 20:10 Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Страначка хроника

    Страначка хроника

  • 21:40 Авионџије (12+)

    '''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.