RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Najbolje popodnevno druženje

  • Извор: АТВ
  • 07.10.2022. 14:37

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za petak, 7. oktobar:

Danas počinje ‘Ćevap Fest Banja Luka’ trodnevna manifestacija koja njeguje i slavi omiljenu banjalučku, pa i balkansku deliciju - naša Jovana Radosavljević prva je uživala u degustaciji.

U okviru ‘Nedjelje djeteta’ bilo je mnoštvo manifestacija u našem gradu. Mi smo ipratili i onu koja se danas dešavala u Parku Mladen Stojanović i okupila više od stotinu djece predskolskog uzrasta. Obučeni u jesenje motive uz pjesmu i igru priredili su manifestaciju za pamćenje dvojim dekama i bakama – sve ovo je ispatila naša kamera.

Posjetili smo domaćinstvo Dojčinović u Podgracima i uživali u nezaboravnom ukusu njihovih zdravih domaćih sokova.

Družimo se sa Bojanom Madžarom, pjevačem i kantautorom i premijerno slušamo njegovu pjesmu ‘Lagani rad’. U Banjaluci je danas počeo 5.Međunarodni salon stripa u ‘Kamenoj kući’ na Tvrđavi Kastel.

U poslednja tri mjeseca u akciji ‘Udomi ljubav’, 34 psa iz azila na Manjači našla su svog vlasnika. Još 150 njih čeka na svoj stalni dom. Naša ekipa bila je danas na njihovom Danu otvorenih vrata.

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priča, a one najbolje pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)

  • 12:45 Серија: Мућке (Р) (12+)

    ''Мућке

  • 13:15 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица