RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Omiljeni dio dana

  • Извор: АТВ
  • 28.02.2023. 15:44

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za utorak, 28. februar:

Sniježne padavine uzrokovale kolaps u regionu - provjeravamo do kada nas očekuju snježne padavine.

Zbog kvarova usljed sniježnih padavina posljednjih dana brojna domaćinstva u Srpskoj ostajala su bez električne energije. Zbog čega se to dešava? Da li je i kada će se struja vratiti u sva domaćinstva? Kakvo je stanje na elektro mreži u Srpskoj? Razgovaramo sa Predragom Klincovom, portparolom 'Elektrokrajine Banja Luka'.

Na Medicinskom fakultetu u Banjaluci trenutno studira 33 strana studenta iz Indije i Turske i nastavu pohađaju na engleskom jeziku. O značaju sporazuma koji dovodi strane studente na banjalučki Univerzitet, kao i novim sporazumom sa Japanom razgovaramo sa prof. dr Rankom Škrbićem, dekanom Medicinskog fakulteta.

Predstavništvo Republike Srpske danas je u Beogradu svečanim prijemom u Domu vojske Srbije obilježilo Dan Republike Srpske, ako i današnji dan na koji je proglašen prvi Ustav Republike Srpske. 

Upoznajte veličanstvenu Jadranku Bogdanović koja sa svojih 75 godina pleše zumbu, igra košarku, a od tableta pije samo one za upalu mišića.

Kako je biti rođen 29. februara i slaviti rođendan svake četvrte godine?

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priča, a one najbolje pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Тагови:
  • 23:05 Филм (12+)

    ''Филм (12+)

  • 00:35 Ноћни програм

    Ноћни програм