RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Omiljeno popodnevno druženje

  • Извор: АТВ
  • 03.11.2022. 15:14

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za četvrtak, 3. novembar:

Brutalno pretučena starica u Domu za stare u Peći – medicinske sestre uhapšene, region zgrožen. Razgovaramo sa Vinkom Lolićem, direktorom JU Gerontološki centar Banjaluka, o proceduri zapošljavanja stručnog osoblja i brizi o starijim licima. Osim toga, potražili smo reakcije sugrađana i psihologa.

U Institutu zа јаvnо zdrаvstvо Rеpublikе Srpskе počela je vаkcinаciја prоtiv gripa. Kada se građani mogu vakcinisati? Koliko je vakcina efikasna u borbi protiv gripa?

Udruzenje građana ‘Klub lijecenih alkoholičara’ u Banjaluci organizuje radionice za roditelje i mlada o prevenciji bolesti zavisnosti. O kakvim radionicama je riječ?

Visoke temperature Miholjskog ljeta ostavile su posljedice i na Bilećko jezero, jer je period bez padavina uzrokovao povlačenje vode. Polako izranjaju kuće potopljene davne ‘68. godine, kada se stvaralo ovo jezero.

Družili smo se sa Ljubicom Kuburom, autorkom knjige ‘Beogradski akvarel’ koja se danas predstavlila banjalučkoj publici u Narodnoj i univerzitetskoj biblioteci Republike Srpke.

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priča, a one najbolje pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana. 'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Тагови: