RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Vaš omiljeni dio dana

  • Извор: АТВ
  • 13.12.2022. 12:55

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za utorak, 13. decembar:

Srpska je sinoć po 31. put izabrala sportske heroje - donosimo vam listu najboljih u 2022. godini i družimo se sa najboljim sportistom, karatistom Pavlom Dujakovićem.

Pored najboljih sportista izabrani su i oni koji medijski prate sva njihova takmičenja, medalje i dostugnuća. Dragiša Ćorsović izabran je za najboljeg sportskog novinara Republike Srpske i dobio nagradu 'Zlatno pero Limun Papić', koji će takođe biti naš gost.

Crveni krst svoju humanost svakodnevno pokazuje na djelu. U susret praznicima organizovali su tradicionalnu humanitarnu akciju ‘Jedan slatkiš, jedno dijete’ koja se sprovodi na 6 lokacija u Bijeljini.

Kineski je postao sve popularniji jezik za učenje, naročito kod djece – zasluge za to dobija Konfucijev institut u Banjaluci.

Najviši čovjek na svijetu poželio da ima auto po mjeri – kako bi izgledao taj automobil?

Pričamo o najboljim kombinacijama za proslave, te onim za sastanke i specijalne prilike – tajnu fenomenalnog izgleda otkriva nam stilista Kosta Miljković.

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priča, a one najbolje pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Тагови:
  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм