RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Vaš omiljeni dio dana

  • Извор: АТВ
  • 21.11.2022. 14:27

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za ponedjeljak, 21. novembar:

Danas je 26. Svjetski dan televizije. Otkrivamo vam kako je nastala magija televizije i razgovaramo o njenoj budućnosti, te sa onima koji od nje žive.

27 godina od potpisivanja Dejtonskog sporazuma.

Srpska pravoslavna crkva i njeni vjernici proslavljaju Sabor svetog Arhangela Mihaila, Aranđelovdan, koji je jedna od tri najčešće krsne slave kod Srba. Pričamo o običajima i vjerovanjima, kao i o Velikom Božićnom postu koji nam slijedi.

MUP Republike Srpske proslavlja krsnu slavu, Aranđelovdan, i večeras će održati peti godišnji koncert u Banskom dvoru. Najavljuju šarolik repertoar, a publika može da očekuje i mnoga muzička iznenađenja.

Danas je za veliki broj građana, neradni dan, pa smo se raspitali kako su neradni dan proveli oni koji ne proslavljaju krsnu slavu.

Očekuje vas još sjajnih priča, a one najbolje pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    ' Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:43 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.