RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Vrijeme za opuštanje i uživanje

  • Извор: АТВ
  • 24.08.2022. 13:57

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za srijedu, 24. avgust:

Počela kampanja MUP-a Republike Srpske: Zaštitimo djecu u saobraćaju.

Družili smo se sa herojima u bijelim mantilima. Naša ekipa ispratila je rad medicinara u kućnim posjetama -  koji je značaj iste i sa čime se sve susreću na terenu?

Kako zadržati mlade i obrazovane poljoprivrednike na selu?

Da li je i koliko isplativo uzgajati svinje? Koja je cijena svinjskog mesa ?

U Banjluci je u toku turnir ‘Srpska Open’, teniski čelendžer koji je okupio brojne svjetske poznate tenisere. A večeras će biti odžana i svečana akademija povodom 30 godina postojanja Teniskog saveza Srpske.

Često se u novinama pojavi vijest da je Srbija zemlja sa najviše oružja po glavi stanovnika. Ta informacija nije sasvim tačna, ali ono što zabrinjava jeste vijest da roditelji svojoj djeci kupuju gasne pištolje. Tragom te vijesti, istraživali smo da li je to tačno i o kakvom oružju je riječ?

Povodom krsne slave opštine Han Pjesak, otvorena je izložba ‘Mitropoliti dabrobosanski’. Predstavljeno je istorijsko i kulturno nasleđe koje je od velikog značaja za srpski narod.

Rukometašice ‘Borca’ sutra idu u Skopje, a njima će podršku ce pružiti i ministar zdravlja i socijalne zaštite Alen Šeranić.

Najbolje priče pogledajte na našoj Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Тагови: