PREMIJERA - NEDJELJA U 18:20

KO TO KUVA VEČERU: Ko kuva premijernu večeru?

  • Извор: АТВ
  • 17.03.2022. 14:20

Nova kulinarska emisija 'Ko to kuva večeru' na ATV-u oduševiće vas sjajnom atmosferom, interesantnim razgovorima uz sve potrebne rekvizite, ukusnim receptima i zabavom kakva samo i može da bude na jednoj odličnoj večeri.

Naši domaćini Dragana Božić i kuvar Branko Šavija, svake nedjelje ugostiće ličnosti sa javne scene, a osim delicija i toga kako se poznati snalaze u kuhinji, saznaćete i nešto više o njihovim kulinarskim i degustatorskim sposobnostima. I ono najvažnije, da li će svojim kulinarskim umijećem izboriti titulu kuvara bez premca?

Kažu da se o ukusima ne raspravlja, ali na ovoj večeri se će o njima itekako raspravljati. Borba će biti zahtjevno zabavna - zato se naoštrite!


Ko to stiže u našu kuhinju i ko to premijerno kuva večeru?


Ime je dobila po popularnom hitu čuvjenog pjevača zabavne muzike, a prvi put britkim glasom zapjevala sa 12 godina. Njenu karijeru obilježile su festivalske nagrade i pjesme kojih se rado sjećamo, a njen život prepun je iskušenja iz kojih izlazi uvijek snažnija. Šta voli da jede? I kuva? A posebno, kome?

Hoće li kao dobar gurman uspjeti da nadmaši Branka, i šta će otkriti Dragani?

Sve će se znati u nedjelju!


Premijera nove kulinarske emisije 'KO TO KUVA VEČERU' u nedjelju u 18 časova i 20 minuta.

Тагови:
  • 08:00 Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:50 Мућке (12+) (Р)

    'Мућке (12+) (Р)

  • 11:30 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 11:55 Вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.