OD UTORKA DO PETKA U 20:50

KOLO SREĆE: Nove uzbudljive epizode na ATV-u

  • Извор: АТВ
  • 26.04.2022. 13:00

Ponovo se družimo sa zanimljivim i inspirativnim likovima domaće serije ‘Kolo sreće’ i čudesne priče o Mari i njenoj porodici, koja sasvim slučajno osvajanjem loto tiketa postaje preko noći bogata, ali se time pokreće lavina otkrivanja tajni, porodičnih i ljubavnih previranja, intriga i nezaustavljivih sudbinskih događaja, koji ovu seriju čine divnim portretom života u kojem se može prepoznati svako od nas.

Marina životna tajna, ali i želja je da pronađe sina kojeg je kao mlada morala dati na usvajanje. Sa svojom porodicom i djecom, Gocom i Bojanom, uspijeva da uđe u trag sinu, a presudni događaj bilo je upoznavanje prevarantskog tima – Elene i Koste, koji su u Marin život uveli svog ‘igrača’, Nebojšu, koji će se predstaviti Mari kao njen sin.

Od tog trenutka kreću nove intrige i spletke jednih, a razotkrivanja i nastojanja da zadrže ljubav i porodicu drugih.

Da li će Mara uspjeti da pronađe svog sina i zadrži porodicu na okupu?

Da li će je njene lekcije voditi u novi i još bolji život?

Koliko se često vrti to čuveno ‘kolo sreće’ i gdje će sve odvesti junake najvećeg kola – života?

Od utorka do petka u 20 časova i 50 minuta na programu ATV-a pratite uzbudljive živote junaka domaće hit serije ‘Kolo sreće’!

A evo šta vas večeras očekuje:

Slušajući Elenine instrukcije, a sve u strahu da ne budu raskrinkani i ne ostanu bez para, Nebojša saopštava Mari da bi bilo najbolje da odustanu od projekta fondacije.

Ipak, Elenine spletke se tu ne završavaju. Ona obavještava Bojana da može da mu obezbjedi DNK analizu u vezi utvrđivanja očinstva nad djetetom koje Jelisaveta nosi.

U cilju rješavanja problema, Bojan poziva Jelisavetu i Spasu. Moraju da utvrde čije je dete – njegovo ili Spasino.

Ljuba, usred priprema za slavlje kod Raketića, insistira da razgovara sa Marom. Zbog čega je Ljuba tako uporan...šta planira da saopšti Mari?

Serija 'Kolo sreće' od utorka do petka u 20 časova i 50 minuta.

Тагови: