PONEDJELJAK U 18:20

NAŠA SRPSKA: Aktuelnosti iz cijele Srpske

  • Извор: АТВ
  • 14.02.2022. 14:19

Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje. Prirodne ljepote, običaji, interesantne priče naših dopisnika, kao i gostovanja istaknutih sagovornika iz svih oblasti društvenog života, otkriće vam nešto više o Srpskoj i približiti šta se sve dešava u njenim gradovima i regijama.

Redovno i kvalitetno snabdjevanje električnom energijom u 'Elektrodistribuciji Pale' je bio podstrek da intenzivno rade na rekonstrukciji elektromreže. O rekonstrukciji razgovaramo sa Srđanom Kneževićem, upravnikom Terenske jedinice ED Pale.

U Trebinju je potpisan sporazum između 'Elektroprivrede Srbije' i 'Elektroprivrede Republike Srpske'. Dugogodišnja, uspješna saradnja ispunjena mnogobrojnim investicionim projektima, sada je krunisana sporazumom koji donosi nove projekte i ciljeve.

Kancer ne samo da odnosi živote u Srpskoj, nego možemo slobodono reći da na globalnom nivou postoji pandemija ove opake bolesti. U Republici Srpskoj svake godine se otrkije više od 180 slučajeva raka glića materice. Ljekari upozoravaju – samo redovnim pregledima možemo spriječiti razvoj bolesti.

Za kraj donosimo divnu priču o talentima Srpske. Lazaru Blagojeviću iz Doboja najveća ljubav je harmonika. Već osvaja nagrade na takmičenjima i uživa u muziciranju, međutim najviše od svega želi vlastitu harmoniku za koju je potrebno najmanje 15 hiljada maraka.

Emisija 'Naša Srpska' svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Одметница (12+) (Р)

    Одметница (12+) (Р)

  • 17:50 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:20 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.